top of page
Search

Sigtuna Event förening får pris från Sigtuna kommun

Sigtuna kommuns kultur pris "Årets Initiativ" tilldelas Sigtuna Event

med motiveringen:


Sigtuna Event har med stort engagemang, professionalitet och nytänkande genomfört Sigtuna Summer Squeeze. Mitt i pandemitider lyckades föreningen på ett utmärkt sätt genomföra ett smittsäkert evenemang utifrån rådande maxantal men med festivalanda.


Vi är oerhört stolta och tacksamma att vi fått erkännande för vårt arbete med att få till vårt event Sigtuna Summer Squeeze mitt under pandemin. Med ett fantastiskt support, engagemang och tilltro till oss från våra våra medlemmar, samarbete med våra lokala hotell, Hotell Kristina, Sigtuna Stadshotell, Sigtuna Stiftelsen, Sigtuna Höjden, 32 rum och kök och Sigtuna församling lyckades vi att få till en musikfest med över 700 personer i publiken. Vi är också oerhört tacksamma till alla artister som var med och skapade fantastisk stämning, Mats "Skuggan" Wennersten F.O.H. Productions som hjälpte oss med scen, ljud & ljus och skapade en magisk ljud och ljus show i och runt Sankt Pers ruin inte minst och Chris Widinghoff som fixade ljud och ljus på Kristina konferens. Vi tackar även alla andra som hjälpte till i smått och stort till att få eventet att bli så lyckat. Vi ser nu fram emot årets upplaga av Summer Squeeze den 4 september. Mer info kommer inom kort.

På bild Styrelsen i Sigtuna Event (och celebert besök) fr höger: André Muskus, Pernilla Olsen, Olle Lundkvist (Eventproffs) Bo Sundström (frontman i Bo Kaspers) Göran Lundh, Carina Nordlander, Carolina Muskus, Pelle Nordlander och Andreas Olsen.

105 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page