top of page
Search

Snart dags för årets Sigtuna Summer Squeeze 2021

Updated: Nov 10, 2021

Lördagen den 4 september händer det igen! Årets upplaga av Sigtuna Summer Squeeze!


Årets upplaga kommer att vara på Hotell Kristina, Stora Brännbo, 32 rum & kök och i år bygger vi en större scen med Sankt Pers ruin som fond som kommer att åter lysas upp med en fantastisk ljussättning. Det kommer att vara två olika spelningar vid Sankt Pers ruin. Biljetter släpps inom korthotellens hemsidor och på vår hemsida för spelningar på Sankt Pers ruin. Mer info inom kort.Årets artister

Nanne Grönvall på Hotell Kristina

två spelningar,

kl.16-18

Kl.19-21

Artisten Nanne Grönvall är uppskattad för en lång och sprakande artistkarriär. Hennes framgångar i melodifestivalen, musikaluppsättningar, shower och hyllade turnéer har gjort henne populär och omtyckt. Här får vi uppleva henne tillsammans med maken, låtskrivaren och musikern Peter Grönvall (gitarr, keyboard, sång). Tillsammans bjuder de på såväl finstämt som riktigt ös!

Förband:

Det lokala förbandet Henkes Veranda bjuder på en färgglad palett av starka, svängiga och medryckande låtar för en inspirerad start på kvällen.

Carolina af Ugglas på Stora Brännbo

två spelningar,

Kl.16-18

Kl.19-21

Caroline af Ugglas är en fantastisk artist inom pop- och soul med flera melodifestival succéer på meritlistan. Hennes breda konstnärskap omfattar både måleri och folkrörelsen körsång och till hösten släpper hon ny musik. Här uppträder hon bl.a. med maken och musikern Heinz Liljedahl (Ratata och Lustans Lakejer).

Förband:

Paul Noels, en singer/song writer från Stockholm.


Patrik Isaksson på 32 rum & kök

två spelningar,

kl.16-18

kl.19-21

Sångaren, låtskrivaren och gitarristen Patrik Isaksson är en fantastiks popartist med mängder av starka låtar genom åren. Listettor och melodifestivalframgångar har gjort honom hyllad och uppskattad. Här kommer han bjuda på både spännande nya låtar och egna svenska pop-klassiker.

Förband:

Det lokala förbandet Studion är ett gäng tonårskillar med härliga partylåtar, medryckande musikalitet och ungdomlig energi.

Sankt Pers ruin

kl.18:30-19:30

Uno Svenningsson scenen vid Sankt Pers ruin

Sångaren, låtskrivaren och gitarristen Uno Svenningsson är en av våra mest uppskattade artister. Med sina starka låtar och sitt unika sound är han en central pusselbit i vårt svenska musik-under. Denna kväll ger Uno en finstämd konsert med sin pianist på en fantastisk utomhus scen med vackra S:t Pers ruin som fond. En fantastisk ljussättning utlovas.

Sankt Pers ruin

kl.20:30-21:30

Bo Sundström, scenen vid Sankt Pers ruin

Åter igen har vi förmånen att få presentera sångaren, låtskrivaren och artisten Bo Sundström med sitt unika och varma jazziga sound. Ett sound vi delvis känner igen från hans musikaliska pärlor med Bo Kaspers Orkester. Denna kväll uppträder Bo med sin gitarrist, Robert Östlund, med såväl gamla klassiker som nya låtar från det senast albumet. Inramningen kommer bli magisk med vackra S:t Pers ruin som upplyst fond.

1,009 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page