top of page
Search

Nu är alla biljetter till Sigtuna Summer Squeeze den 4 sept öppna för köp!

Updated: Aug 11, 2021


Årets Summer Squeeze bjuder bland annat på Uno Svenningsson - Bo Sundström - Nanne Grönwall - Caroline af Ugglas och Patrik Isaksson


länk till bokning

Hotell Kristina

Nanne Grönvall

lördagen den 4 sept

första spelning kl.16:00-18:00

andra spelningkl.19:00-21:00
Artisten Nanne Grönvall är uppskattad för en lång och sprakande artistkarriär. Hennes framgångar i melodifestivalen, musikaluppsättningar, shower och hyllade turnéer har gjort henne populär och omtyckt. Här får vi uppleva henne tillsammans med maken, låtskrivaren och musikern Peter Grönvall (gitarr, keyboard, sång). Tillsammans bjuder de på såväl finstämt som riktigt ös!
Förband: Henkes Veranda

Det lokala förbandet Henkes Veranda bjuder på en färgglad palett av starka, svängiga och medryckande låtar för en inspirerad start på kvällen.


länk till bokning

Stora Brännbo

Caroline af Ugglas

lördagen den 4 sept

första spelning kl.16:00-18:00

andra spelningkl.19:00-21:00

Caroline af Ugglas är en fantastisk artist inom pop- och soul med flera melodifestival succéer på meritlistan. Hennes breda konstnärskap omfattar både måleri och folkrörelsen körsång och till hösten släpper hon ny musik. Här uppträder hon bl.a. med maken och musikern Heinz Liljedahl (Ratata och Lustans Lakejer).
Förband: Paul Noels

Paul Noels är en brittisk singer-/song-writer som bjuder på finstämd indie-folk/pop och som bland annat har turnerat och samarbetet med storheter som Rod Stewart, Blondie och Sam Smith.


länk till bokning

32 rum & kök

Patrik Isaksson

lördagen den 4 sept

första spelning kl.16:00-18:00

andra spelningkl.19:00-21:00

Sångaren, låtskrivaren och gitarristen Patrik Isaksson är en fantastiks popartist med mängder av starka låtar genom åren. Listettor och melodifestivalframgångar har gjort honom hyllad och uppskattad. Här kommer han bjuda på både spännande nya låtar och egna svenska pop-klassiker.


Förband: Studion.

Det lokala förbandet Studion är ett gäng tonårskillar med härliga partylåtar, medryckande musikalitet och ungdomlig energi.

länk till bokning

S:t Pers ruin

Uno Svenningsson

lördagen den 4 sept kl.18:30-19:30

Insläpp från kl.18:00

Sångaren, låtskrivaren och gitarristen Uno Svenningsson är en av våra mest uppskattade artister. Med sina starka låtar och sitt unika sound är han en central pusselbit i vårt svenska musik-under. Denna kväll ger Uno en finstämd konsert med sin pianist på en fantastisk utomhus scen med vackra S:t Pers ruin som fond. En fantastisk ljussättning utlovas.

länk till bokning

S:t Pers ruin

Bo Sundström

lördagen den 4 sept kl.20:30-21:30

Insläpp från kl.20:00

Åter igen har vi förmånen att få presentera sångaren, låtskrivaren och artisten Bo Sundström med sitt unika och varma jazziga sound. Ett sound vi delvis känner igen från hans musikaliska pärlor med Bo Kaspers Orkester. Denna kväll uppträder Bo med sin gitarrist, Robert Östlund, med såväl gamla klassiker som nya låtar från det senast albumet. Inramningen kommer bli magisk med vackra S:t Pers ruin som upplyst fond.

1,466 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page